NEVJEROVATNO: Rukometna ekipa iz Jablanice prvi pogodak postigla u 40. minuti!

nevjerovatan_rezultat_s_bh_terena_poluvrijeme_280_190755_208029_big

Rukometaši Bosne Centrotrans su počeli svoj nastup u novoj sezoni Prve rukometne lige Federacije, grupa Jug. Prvi protivnik je bila Turbina iz Jablanice i već premijerna utakmica u novom prvenstvu je pokazala u kakvu ligu je Bosna Centrotrans prošle sezone ispala i samo se možemo nadati da je Turbina zaista ubjedljivo najlošija, jer ako ima neko još slabiji, onda se definitivno takmičenje može nazvati cirkusom.Visočki rukometaši su jučer  upisali prvu pobjedu, u utakmici koja bi mogla ući u historiju jer se još treba istražiti  da li je nekada zabilježeno nešto slično.

Uglavnom, na poluvremenu ove utakmice je rezultat bio 28:0, a prvi gol gostiju smo čekali do 40.minute i tada je rezultat glasio 34:0. Nekih 200-tinjak gledalaca je ovacijama ispratilo prvi gol Turbine, a kasnije je trener Antović ubacio najmlađe igrače koje je imao na klupi, tako da su gosti uspjeli zabiti čak šest golova. Konačan rezultat je bio 48:6. Limo i Simić su zabili po šest golova, Omanović, Imamagić i Babić su postigli po pet, Čabaravdić, E.Jamaković i Bečak su postigli po četiri, Spahić i Imamović po tri, Alihodžić je dao dva gola, a Veledar jedan.


IZVOR: Visoko.co.ba

Podijeli svoj utisak!


Kako vam se svidjela vijest?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
Urednik i osnivač portala Prozor-x.com. Datum rođenja: 19.04.1988. godine. Nastanjen u Prozoru. Kontakt e-mail: redakcija@prozor-x.com