PROMO: Dobrodošli u frizerski salon “SAN” u Prozoru! Već 15 godina sa Vama!

Frizerski salon “SAN  nalazi se glavnoj ulici u Prozoru, pored gradskog parka i zgrade pošte.


Salon je počeo sa radom 12.04.2000. godine i može se pohvaliti sa 15 godina veoma uspješnog rada.

Naše trajanje je mjerilo kvaliteta usluga koje pružamo klijentima .Trudimo se da sa kvalitetom rada postanemo zapaženi i zapamćeni brend u našoj okolini, bar kada je Prozor u pitanju,  a naravno  i šire. Inovativnost je nešto čime se frizerski salon “SAN”  i vodi, prateći  svjetske trendove u našoj branši uvodimo nove tehnike, usluge i preparate.

Frizerski salon “SAN” je predanim i profesionalnim radom uspio izgraditi ime iza kojeg stoje zadovoljni i lijepi korisnici. Profesionalno osoblje koje prati najnovije trendove i poznaje najnovije tehnike šišanja, učinit će sve da se osjećate ugodno i da budete zadovoljni pruženom uslugom.

IMG_8191 (800x714)

Cilj frizerskog salona “SAN” jeste vaše povjerenje. Naše radno osoblje se drži poslovne etike  “Jedino smo zadovoljni ako je klijent zadovoljan”!!!
Zbog toga smo prepoznatljivi po stalnim i zadovoljnim klijentima.

Sve veća zahtjevnost moderne žene i ubrzani tempo života, za nas su izazov. Posebnu pažnju poklanjamo vrhunskoj kvaliteti frizerskih usluga, kao i razvoju novih.

Tako npr. u našim salonima možete, osim moderne, svakodnevne i nosive frizure, koju ćete i sami lako održavati, za posebne prilike zatražiti uslugu šminkanja, u kombinaciji sa svečanom frizurom.

Naše stručno osoblje rado će vas savjetovati kakva vam frizura najbolje pristaje, koju boju odabrati, što i kako promijeniti.

Frizerski salon “SAN

KONTAKT TELEFON i REZERVACIJE: 036 770-677

Facebook stranica: https://www.facebook.com/frizerskisalonsanprozor?fref=ts

IMG_8223 (800x687)

Podijeli svoj utisak!


Kako vam se svidjela vijest?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
Urednik i osnivač portala Prozor-x.com. Datum rođenja: 19.04.1988. godine. Nastanjen u Prozoru. Kontakt e-mail: redakcija@prozor-x.com