Poznat prvi kandidat za načelnika Prozora: HDZ kandidovao Antu Pavličevića

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Rama sinoć je održao sjednicu odbora na kojoj je izabran kandidat za načelnika kojega će OO HDZ BiH Rama kandidovati na narednim lokalnim izborima.

12011131_10207481951824770_8721553571085064508_n (2)Članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Rama, jednoglasno su svoje povjerenje dali Anti Pavličeviću dipl.ing.med.radiologije, zastupniku u Skupštini HNK.

Ante se, uz riječi zahvale na ukazanom povjerenju, obratio članovima OO HDZ BiH Rama riječima:

 „Osobno sam osjetio potrebu za promjenama u općini i odlučio da se kandidiram na mjesto načelnika jer smatram da se promjene ne čekaju, već stvaraju. Definitivno je vrijeme da se kaže dosta i da se krene u bolje sutra.
Uvjeren sam da zajedno s mladim i snažnim ljudima možemo postići da naša Rama i naši građani prosperiraju, da postanemo bolji, razvijeniji i uspješniji. Prozor-Rama je jedna od najbogatijih općina u Bosni i Hercegovini, vrijeme je da i stanovnici naše općine to osjete. Naša općina mora biti mjesto ugodnog življenja, gospodarski uređena, gdje će stanovnici Prozora-Rame bez podjela i zdravog duha graditi svoju i budućnost svoje djece. Posebno je potrebno mladima dati šansu da svoje profesionalno i svako drugo ostvarenje postignu ovdje, oslobođeni svih stereotipa i nametnutih podjela. To smatram svojom osobnom zadaćom.“
– kazao je Pavličević.

IZVOR: www.rama-prozor.info

Podijeli svoj utisak!


Kako vam se svidjela vijest?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
Urednik i osnivač portala Prozor-x.com. Datum rođenja: 19.04.1988. godine. Nastanjen u Prozoru. Kontakt e-mail: redakcija@prozor-x.com