O nama

Portal Prozor-x.com je internetska stranica pokrenuta 28. maja 2012. godine od strane mladih i ambicioznih ljudi iz Prozora.

Svojim trudom i zalaganjem uspjeli smo napraviti medij koji Vam prvenstveno donosi najnovije i najobjektivnije vijesti iz Prozora i okolice, a potom i najbitnije vijesti iz BiH i svijeta.

Portal Prozor-x.com se može pohvaliti kontinuiranim povećanjem posjećenosti iz dana u dan. Da bi našim čitaocima i posjetiocima pružili što  ugodnije i bolje uslove odlučili smo se za novi dizajn, kojim ćemo pokozati našu odgovornost i ozbiljnost. Objavljujemo samo objektivne i provjerene informacije, uz jasno određen princip rada. Ne tolerišemo nacionalističke i bilo kakve druge uvredljive komentare.

Prihodi od oglašavanja na Prozor-x.com portalu koriste se samo za finansiranje troškova rada i funkcionisanja internetske stranice, te naši sponzori, prijatelji i partneri ne mogu očekivati mijenjanje nezavisne uređivačke i autorske politike i prakse usljed  njihovog finansiranja rada portala.

Hvala na Vašem povjerenju!