Mostar Summer Fest počinje uz domaće bendove na pozornci!

Uz već najavljeni službeni line up Mostar Summer Festa, iz organizacijskog tima poručuju kako su ponosni reći da će i ovaj Fest početi sa svirkom domaćih bendova na glavnoj pozornici. Tako će publika u petak 27.6. uz Marčela i Iskaz, Brkove te Bajagu i Instruktore od ranih večernjih sati moći slušati i mladi hercegovački band ‘Nešto Između’. „Tražili smo jedan mladi domaći bend koji je na dobrom putu prema afirmaciji i za kojeg smatramo da zaslužuje dijeliti pozornicu s nekim od vodećih glazbenih imena regije. Bend ‘Nešto Između’ koji već u prvoj godini svog djelovanja ima autorsku pjesmu ‘Vraćam se’ za koju su snimili i spot, se pokazao kao pravi izbor i sigurni smo da će uspjeti svoju energiju s pozornice prenijeti na publiku.“, poručili su organizatori Festa.

Drugu večer Festivala 28.6. će, uz Edu Maajku, Jinxe i Partibrejkerse nastupiti grupa‘Predgrađe’ koja će publiku podignuti na noge izvedbama pop-rock hitova. Ime su dobili po pjesmi ‘Rođen u predgrađu’ punk grupe Etiopija iz Srbije. Mogu se pohvaliti da nastuaju već punih 25 godina, točnije još od 1989. godine, a njeni osnivači su još uvijek dio benda.

„Ono što nam je drago reći jeste da smo uz našeg generalnog partnera – Bavaria pivo, uspjeli omogućiti publici da se 27. i 28.6. zabavljaju do kasno u noć, a samim time ćemo Festivalska vrata otvoriti već u poslijepodnevnim satima kako bi se svi posjetitelji mogli kroz druženje u chill out zoni zagrijati za pet, šest sati sjajnih nastupa naših izvođača jer #TiSiFest!.“, dodali su organizatori.

Podijeli svoj utisak!


Kako vam se svidjela vijest?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
Urednik i osnivač portala Prozor-x.com. Datum rođenja: 19.04.1988. godine. Nastanjen u Prozoru. Kontakt e-mail: redakcija@prozor-x.com